Velkommen til Claus Bendsen som ny partner i The Central

28.01.2021

2021 begynder med en solid styrkelse af bureauet. Claus Bendsen, en af landets skarpeste kommunikationsrådgivere og en tung partnerprofil, tiltræder som ny medejer af The Central.

”Vi kender Claus rigtig godt og glæder os til, at han bliver en del af The Central. Han komplementerer holdet med sin tunge faglighed, sit stærke netværk, et kreativt blik for udvikling og ikke mindst sin smittende energi”, siger Henrik Røjgaard, adm. dir. i The Central.

Claus Bendsen, der har erfaring fra Holm Kommunikation, Help PR og senest Friday, indtræder som ligeværdig ejer i The Central. Udover Bendsen består partnerkredsen af Mette Ljunggren, Anders K. Sørensen og Henrik Røjgaard.

”The Central består af mennesker, jeg både har stor faglig respekt for og nærer en dyb tillid til. Så at gå sammen med dem var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. Vi deler ønsket om at skabe et virkelig stærkt kommunikationsbureau, der er attraktivt for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere”, siger Claus Bendsen.