Kontakt

Henrik Røjgaard

henrik@thecentral.dk
+45 20 46 14 63
Linkedin

Henrik Røjgaard rådgiver mest i feltet mellem erhvervsliv, organisationer, presse og politik. Han løser typisk opgaver omkring strategi, positionering, grundfortælling, budskabsudvikling, pressehåndtering og interviewtræning. Tidligere har han arbejdet på Politiken og Ritzau som bl.a. erhvervsjournalist og politisk redaktør, og som særlig rådgiver for udenrigs- og erhvervsminister. Henrik er medejer og adm. dir. i The Central.

Mette Ljunggren

mette@thecentral.dk
+45 22 94 94 00
Linkedin

Mette Ljunggren er tidligere kommunikationschef i svenske Icon Medialab og seniorrådgiver hos Courage Euro RSCG. Siden 2007 ejer af kommunikationsbureauet Heart & Soul Communications. Iværksætter med kronisk gang i for meget og et CV med afbrudte studier i kommunikation, ledelse og journalistik på Sorbonne i Paris og Journalisthøjskolen i Aarhus. Mettes primære fokus er rådgivning om og eksekvering af PR samt management og positionering for en bred vifte af danske og internationale virksomheder. Mette er medejer i The Central.

Anders K. Sørensen

anders@thecentral.dk
+45 28 12 83 86
Linkedin

Anders K. Sørensen er uddannet cand.scient.soc. fra RUC og University of Edinburgh. Han er bl.a. tidligere direktør for Public Relations i LEAD Agency, ejer af kommunikationsbureauet Relate, PR-ansvarlig på Det Kongelige Teater samt redaktør på kulturmagasinet Nat&Dag og det spektakulært kortlivede Dagbladet DAGEN. Anders arbejder med strategisk kommunikation og har en særlig ekspertise i krydsfeltet mellem kommercielle og kulturelle agendaer. Anders er medejer i The Central.

Claus Bendsen

claus@thecentral.dk
+45 20 26 32 96
Linkedin

Claus Bendsen løser primært strategiske opgaver i større virksomheder og organisationer. Det er især positionering – herunder purpose, core story og strategisk retning samt den praktiske udrulning – Claus fokuserer på. Endvidere arbejder Claus med budskabsudvikling, træning samt pressearbejde. Han har 20 års aktiv erfaring som rådgiver. Først for to skatteministre siden for en række danske og internationale kunder inden for særligt energi, infrastruktur og transport. Claus er uddannet journalist og tidl. direktør i Holm Kommunikation og partner i Help PR og FRIDAY. Claus er medejer i The Central.

Emil Norsker

emil@thecentral.dk
+45 31 32 04 21
Linkedin

Emil Norsker er digital rådgiver hos The Central. Han har senest været digital redaktør på Euroman med ansvar for magasinets online univers euroman.dk, de sociale medier, podcast og video. Mere end 15 års erfaring med redigering og produktion indenfor journalistik, kommunikation og PR. Han er uddannet journalist ved Syddansk Universitet i Odense og har været redaktør for magasinet Sportsfan og på DR2’s politiske magasin Indefra.

Mads Bjerregaard

mads@thecentral.dk
+45 22 58 76 94
Linkedin

Mads Bjerregaard er uddannet i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS og har tidligere været kommunikationschef for Strøm Festival samt kommunikationsrådgiver på det kreative bureau ArtRebels. Efter et kort stop som selvstændig rådgiver, er Mads havnet hos The Central, hvor han arbejder bredt med PR i spændingsfeltet mellem traditionelle og digitale kanaler.

Louise Wu

louise@thecentral.dk
+45 61 72 53 88
Linkedin

Louise Wu er projektassistent hos The Central. Louise læser erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Hos The Central er Louise en højt værdsat projektmedarbejder, der primært arbejder med analyser og researchopgaver for vores kunder.

Mie Grove

regnskab@thecentral.dk
Linkedin

Mie Grove tager sig af tallene hos The Central og hjælper med alt det daglige omkring økonomi og betalinger samt rådgiver os om optimering af regnskab og drift. Mie er eksternt tilknyttet, og har været vores faste samarbejdspartner siden The Centrals start.