Kontakt

Henrik Røjgaard

henrik@thecentral.dk
+45 20 46 14 63
Linkedin

Henrik Røjgaard er uddannet journalist og rådgiver primært i feltet mellem erhvervsliv, organisationer presse og politik. Han har arbejdet på Politiken og Ritzau som bl.a. erhvervsjournalist og politisk redaktør, samt som særlig rådgiver for udenrigs- og erhvervsminister. Henrik har været selvstændig siden 2014. Dels som partner i kommunikationsbureauet Friday og dels i eget regi. Henrik er adm. dir. i The Central.

Mette Ljunggren

Mette Ljunggren

mette@thecentral.dk
+45 22 94 94 00
Linkedin

Mette Ljunggren er tidligere kommunikationschef i svenske Icon Medialab og seniorrådgiver hos Courage Euro RSCG. Siden 2007 ejer af kommunikationsbureauet Heart & Soul Communications. Iværksætter med kronisk gang i for meget og et CV med afbrudte studier i kommunikation, ledelse og journalistik på Sorbonne i Paris og Journalisthøjskolen i Aarhus. Mettes primære fokus er rådgivning om og eksekvering af PR samt management og positionering for en bred vifte af danske og internationale virksomheder.

Anders K. Sørensen

anders@thecentral.dk
+45 28 12 83 86
Linkedin

Anders K. Sørensen er uddannet cand.scient.soc. fra RUC og University of Edinburgh. Han er bl.a. tidligere direktør for Public Relations i LEAD Agency, ejer af kommunikationsbureauet Relate, PR-ansvarlig på Det Kongelige Teater samt redaktør på kulturmagasinet Nat&Dag og det spektakulært kortlivede Dagbladet DAGEN. Anders arbejder med strategisk kommunikation og har en særlig ekspertise i krydsfeltet mellem kommercielle og kulturelle agendaer.

Mads Bjerregaard

mads@thecentral.dk
+45 22 58 76 94
Linkedin

Mads Bjerregaard er uddannet i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS og har tidligere været kommunikationschef for Strøm Festival samt kommunikationsrådgiver på det kreative bureau ArtRebels. Hos The Central udvikler Mads skarpe strategier, skriver fængende tekster og omsætter dem til engagerende indhold på alverdens kanaler og platforme.