The Central Essentials

Nogle ord er vigtigere end andre – og nogle holdninger sætter tydeligere spor i hverdagen end andre. Kald dem værdier eller leveregler. Vi kalder dem 'The Central Essentials'.

Relationer er det mest værdifulde vi har, både som mennesker og organisationer. At opdyrke og udvikle sine professionelle relationer, bør du derfor ikke overlade til hvem som helst.

Vi bestræber os på at være det dygtigste kommunikationsbureau i landet. Såre simpelt. Vores kunder er kompetente professionelle, og de forventer erfaringstung ekspertise og energisk eksekvering fra deres konsulenter. Så det giver vi dem. Hver gang.

Vi værdsætter de personligheder, vi møder i vores arbejde. Det er dem, kunderne og samarbejdspartnerne, der gør forskellen – og for dem, vi går den ekstra mil.

Hos The Central drives vi af en lyst til at gøre det, vi er bedst til – sammen med dygtige mennesker, som med deres kompetencer gør os endnu bedre.

Tocifrede vækstrater er ikke afgørende for os som bureau. Det er derimod en konstant udvikling i forhold til faglighed, kompetencer og ressourcer. Stilstand er afvikling, i bevægelsen er livet.

At tage ansvar handler for os ikke blot om at yde vores ypperste hver dag og føre projekterne helt i mål. Det betyder også, at vi har et etisk fokus på vores arbejde og sørger for at rådgive vores kunder herefter.

Kultur æder strategi til morgenmad. Det betyder ikke, at strategier er ligegyldige, men hvis strategien ikke er forankret i kulturen, er den i bedste fald ligegyldig. Kultur handler om adfærd, æstetik, sprog – og den musik vi spiller på kontoret. Så det tager vi alvorligt.

Vi har en ambition om at grine højlydt mindst én gang om dagen og holde fest mindst én gang om året.

Vi giver alt, hvad vi har, til vores kunder. Og internt deler vi gavmildt ud af vores erfaringer – både i faste formater for videndeling, og når nogen akut har brug for hjælp til en udfordring. Kun dermed kan vi blive endnu dygtigere.

Ord er magt, og kommunikation er indflydelse. Derfor er vi også meget bevidste om, hvem vi arbejder for. Vi giver gerne kulturen, humanismen og de yngste en hjælpende hånd. Tobak og våben er no-go.